Blog


Februari, een maand vol shows en promo’s

More articles

Februari was zeer druk voor mij. Naast optredens in binnen- en buitenland, stonden er ook veel promo’s gepland voor mijn laatste singles Wonderful Life en Runaway (Smalltown Boy).

Kate Ryan in Duitsland

Voor de show in Velodrom ging ik langs in de studio van radiozender RTL voor een korte live performance en een interview. Aansluitend ging ik naar de Velodrom in Berlijn, en daar zag het er naar uit dat Die Mega Sause een topavond ging worden. Met meer dan 6000 uitbundige en enthousiaste feestgangers was dat zeker het geval!

Velodrom berlijk

Promo’s in Polen

Na een halve week rust in België, stond Polen op het programma. Daar stonden niet alleen verschillende interviews te wachten maar ook enkele live performances en de tv show Jaka To Melodia. Jaka To Melodia is het best bekeken muziekprogramma in Polen, met 7 tot 9 miljoen (!) kijkers. Ook de populairste ochtendshow op DD TVN mocht niet ontbreken. Wil je graag weten hoe dat eruit zag? Bekijk dan mijn akoestische performance van Wonderful Life op de website van DD TVN. Na de breakfast show verwelkomde RMF FM me maar al te graag in hun studio. Bekijk een opname van de promo voor Wonderful Life en zelfs een klein fragment in het Pools.

Promo ddtvn

Naast de show in Duitsland stonden er ook nog clubshows op de planning inclusief deze in de Energy2000. Het was een spectaculaire avond to say the least.

12642763_1049713085075137_2110692325339477042_n

1

Azië

Na Europa staat ook Azië nog op de planning eind deze maand. Ik zal optreden van de Filipijnen tot in Singapore. Wil je enig idee krijgen van hoe de tournee er uitziet neem dan zeker een kijkje in mijn agenda.

Honk Kong

Beste kijkers

Begin februari was ik ook te gast in Beste Kijkers op VTM. Sven De Ridder en ik vormden een topteam tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Heb je de uitzending gemist? Niet getreurd, de volledige aflevering is hier te bekijken op de website van VTM.

beste kijkers